Ce avantaje ai daca iti iei camere supraveghere ip wireless?

Sistemele de supraveghere moderne sunt formate dintr-o multime de de camere de supraveghere de diferite tipuri, care, in functie de obiectivul supravegheat, va pot ajuta sa monitorizati zone mai mari sau mici si sa vedeti cine intra sau iese din cladire. Un sistem de supraveghere poate sa aiba pana la urma doua tipuri de camere, analogice si camere supraveghere ip wireless, cele din urma fiind si cele mai performante.

Comunicarea cu camera de supraveghere se face via internet, wireless sau fix, camerele tip IP pot sa inregistreze imagini dinamice cu rezolutii extraordinar d emari, pana la 5K, limitarile camerelor analogice fiind depasite cu mult. Daca la camerele analogice stocarea depinde de DVR, la camere supraveghere ip wireless stocarea se face pe carduri SD, foarte accesibile si usor de gasit, prin intermediul serviciilor de Cloud, sau pe servere dedicate FTP si dispozitive NAS-in concluzie, posibilitatile de stocare sunt nelimitate. Pe de alta parte, functionarea camerelor tip IP este autonoma, alimentarea fiind posibila prin intermediul retelei electrice. Acccesul la camere supraveghere ip wireless dintr-un sistem de supraveghere modern se realizeaza chiar si de pe smartphone, pentru a vedea oricand imaginile live cu situatia din zona vizata.

Un atu pe care nicio alta camera nu-l poate depasi este dat si de existenta camerelor DOME 360, care permit vizualizarea de imagini din orice unghi si miscarea obiectivului la 360 de grade. Camerele pot sa se afle la distanta una fata de alta, avantajul fiind ca pot fi gestionate de la distante uriase. Alimentarea lor nu mai e o problema de cand s-a inventat POE (power over ethernet, adica curent de la mufa de unde luati net, prin cablul fibra optica de internet).

De asemenea, functia Motion Detection este o noutate pe care doar camere supraveghere ip wireless o poseda si care ajuta la marcarea unei arii a campului vizual in vederea detectiei activitatii doar din acea zona. Sunt permise pana si alarmele via e-mail sau sms cu poze capturate in timp real cand cineva intra sau iese din cladire sau din casa, dintr-o anumita camera.

No comments:

Post a Comment