Te-ai saturat sa stai la coada? Cumpara online saniuta cu sac pentru copilul tau

Nu mai e mult si vom vedea deja si prima ninsoare serioasa in toate orasele tarii, asa ca trebuie sa fim pregatiti. Cei care se vor bucura cel mai mult de mantia de nea care se va asterne peste toate stradutele din oras vor fi cu siguranta copiii de toate varstele. Pentru ei magia sarbatorilor si albul care se asterne peste tot reprezinta mai mult decat orice cadou primit. Si care poate fi cea mai mare bucurie a unui micut decat datul cu saniuta pe zapada afanata.

Modelele diferite si preturile la care se vand fac imposibila o alegere ratioanala a unei saniute, mai ales ca in aceasta perioada mai toata lumea vrea sa isi cumpere una pentru micutul din familie. Sa stiti ca saniutele cu sac se gasesc si pe net, fiind cele mai populare pentru copiii cu varste pana in cinci ani. Spre deosebire de sania normala, cea cu sac permite un plus de confort si siguranta in timpul tragerii saniutei din lemn de esenta tare. In general, saniutele de acest fel au spatar si saci imblaniti de diverse culori, in functie de sexul copilului, spatarul se poate detasa, talpicii saniei fiind captusiti cu platbanda metalica. Sacul protejeaza copilul de frig si umiditate, este impermeabil si calduros, are blanita, se inchide cu fermoar si se poate prinde si cu niste capse pe laterale. El se prinde de sanie printr-o centura, se poate spala si se intretine usor. Unele modele de saci sunt captusite cu lana de oaie, centurile de siguranta pot fi si in doua puncte.

Vopsirea saniutelor este electrostatica, rezistenta la coroziune si deteriorare mecanica, nu exista substante toxice folosite pentru lacuirea sau finisarea lemnului. Avantajul cumpararii unei santiute de acest tip tine si de greutatea sa scazuta, viteza mare care o poate prinde pe zapada si transportul mai mult decat confortabil dupa ce se termina tura de tras pe ziua respectiva.

No comments:

Post a Comment