Zeolitul Silicic lupta impotriva toxinelor

Toxinele care ajung in organism prin diverse mijloace si care ataca sistemul imunitar si intreaga functionare normala a organismului uman au in prezent un inamic important in noua formula de Zeolit, acum imbogatit cu Siliciu. Zeolit Silicic de la Bionatura, este un produs 100% natural, care aduce formulei deja cunoscute si apreciate de Zeolit, un aport de siliciu, un mineral esential pentru sanatatea fiecaruia dintre noi.

Pentu ca este de la sine inteles ca in societatea actuala este aproape imposibil sa ne ferim de toxine, daca luam in calcul stilul de viata al unui om obisnuit, a carui alimentatie este compusa strict din produse de supermarket, care fumeaza si bea alcool - fie si ocazional -, care traieste in mediul poluat din oras, care foloseste apa poluata, intelegem necesitatea de a introduce Zeolit Silicic in rutina noastra zilnica, in scopul detoxifierii organismului, a curatirii sale de toxinele care il ataca din interior. Durerile de cap, oboseala, lipsa de concentrare, diminuarea puterii de munca, dar si balonarea si constipatia, alergiile, imunitatea scazuta… toate sunt constante ale vietii noastre de zi cu zi si toate sunt rezultate ale atacului toxinelor. Toate acestea pot disparea, contracarate cu Zeolit Silicic de la Bionatura, produsul minune in sprijinul organismului nostru.
Tot din pricina poluarii apei, alimentatiei si a aerului pe care il respiram in fiecare zi, intoxicatiile cu metale grele (plumb, mercur, cadmiu, etc) sunt din ce in ce mai obisnuite, iar Zeolitul Silicic functioneaza si pentru eliminarea acestora din organism, unul dintre numele sub care este cunoscut fiind „capcana de metale grele”.

Tot la capitolul beneficii pentru organism, Zeolit Silicic poate fi considerat unul dintre cei mai mari luptatori impotriva celulelor canceroase si un aliat de nadejde al celulelor sistemului imunitar.
 Zeolitul nu este o descoperire a lumii moderne, ci este un mineral descoperit cu mii de ani in urma si folosit cu incredere pentru proprietatile sale terapeutice inca de acum cateva milenii. Faptul ca astazi ne intoarcem la remediile folosite in vechime nu face decat sa intareasca credinta ca remediile naturale sunt cele care aduc adevarate beneficii organismului uman.

No comments:

Post a Comment