Piesele auto volkswagen - noi sau second-hand?

Piesele de schimb originale ale unei masini marca Volkswagen le poti cumpara uneori foarte scump. Insa, exista situatii in care unele piese de schimb folosite pot fi la fel de bune ca unele noi, mai ales atunci cand magazinele cu care colaborezi iti spun ca poate dura chiar si o saptamana pana la sosirea comenzii.

Piesele auto folosite pot fi adesea salvatoare, dar trebuie sa fii atent atunci cand faci cumparaturi. Cele care nu functioneaza sau nu se potrivesc cu masina ta, nu iti vor face decat paguba. Asadar, am pregatit o serie sfaturi te vor ajuta sa decizi daca o piesa auto folosita isi va face treaba.

Trebuie sa stii de ce anume ai nevoie

Asigura-te ca stii exact ce vrei sa cumperi inainte de a te duce la magazin. Daca este posibil, ia piesa veche cu tine pentru comparatie.

Pune intrebari

Nu iti face griji ca poti arata ca un novice in timp ce te afli la standul cu piese auto volkswagen. Angajatii se intalnesc cu mecanici amatori tot timpul.

Asigura-te ca piesele sunt rambursabile

Uneori, te poti trezi ca ai cumparat o piesa care nu se potriveste, chiar daca ai impresia ca ai fost foarte atent. Prin urmare, intereseaza-te daca te poti duce sa o returnezi si sa iei la schimb piesa potrivita, in cazul in care se intampla acest lucru.

Asigura-te ca piesa second-hand este folositoare pentru masina ta

Uneori, unele piese auto volswagen deja folosite sunt solutia perfecta pentru persoanele care dispun de fonduri mici. In schimb, daca ai nevoie de piese precum alternatoarele, demaroarele sau discurile de frana - care oricum se uzeaza la orice masina - ar trebui să fie, probabil, cumparate noi.

Incearca la talcioc

Un loc unic pentru a cumpara piese utilizate sunt talciocurile. In talciocuri intalnesti o multime de oameni care aduc lucruri din domeniul auto de care nu mai au nevoie, pentru a le vinde sau pentru a le schimba cu alte lucruri. Acesta poate fi un loc minunat pentru o achizitie, dar nu uita ca, in acest caz, nu exista nici o politica de returnare. Insa, poti obtine multe alte beneficii intr-un altfel de loc:

Costuri mai mici

Poti cumpara piese auto volkswagen de la un talcioc cu mult mai putini bani decat oriunde altundeva.

Mai multe optiuni

Adesea, tipul cu cortul stralucitor si tinuta impecabila iti va vinde aceleasi lucruri ca si tipul imbracat mai neglijent, dar cu mai multe piese. Cine crezi ca iti va vinde mai ieftin?

No comments:

Post a Comment