Ia-ti zilnic doza de sanatate cu SILIMARINA FORTE

Cand ne simtim bine putem sa facem orice activitate, oricat de grea. De aceea, trebuie sa avem grija de organismul nostru si sa-l sprijinim in mentinerea unei sanatati de fier. Cea mai simpla metoda de a-l mentine mereu in forma buna este sa ii administram periodic cele mai bune medicamente naturale si sa avem grija in special de ficat.

Ficatul e printre cele mai importante organe ale corpului, filtrand toate alimentele ingerate si ajutand organismul sa scape de toxine. Un ficat bolnav ne va diminua din capacitatile fizice si intelectuale si ne va distruge orice incercare de a face performanta in orice domeniu. Se vorbeste in general de foarte multe medicamente naturale care se lauda cu proprietati terapeutice unice, insa niciunul nu reuseste sa ajunga la performantele SILIMARINA FORTE 90CPS.

Silimarina este un complex de flavonoide extrase din armurariu, fiind eficienta impotriva bolilor ficatului-ficatul se regenereaza mai usor prin stimularea aparitiei de celule hepatice noi, splinei si regland functionarea normala a tranzitului intestinal. Este un foarte bun descongestionant, poate fi utilizata in ameliorarea icterului si calculilor biliari, este detoxifiant foarte puternice, curata perfect splina si ficatul si le permite pacientilor cu ciroza cronica sa treaca cu bine peste etapele cele mai grele ale bolii.

SILIMARINA FORTE 90CPS de la Cufarul Naturii trateaza hepatita virala, reduce din efectul devastator al medicamentelor luate in exces, fiind cel mai bun antioxidant natural cunoscut-este de 10 ori mai puternica decat vitamina E. Este un bun antiinflamator, reduce afectiunile produse de consumul excesiv de alcool asupra ficatului, lupta eficient cu celulele canceroase, nu are efecte secundare, iar cancerul la prostata poate fi prevenit si simptomele sunt diminuate. Ficatul este ajutat de catre SILIMARINA FORTE 90CPS sa isi desfasoarea activitatea intr-un ritm intens, nu este lasat sa se inflameze, iar celulele si membranele celulare sunt protejate impotriva radicalilor liberi.

No comments:

Post a Comment