Cat de utile sunt cutiile postale bloc si cum le putem imbunatati?

Nu e scara de bloc unde sa nu existe cutii postale bloc mai mici sau mai mari, din materiale de calitate sau din tabla. Cutiile postale isi gasesc utilitatea mai ales atunci cand vine vorba de designul intrarii in scara si de siguranta corespondentei locatarilor. Pentru ca unele modele vin si cu avizier sau cu o cutie ziare, cutiile postale pot infrumuseta holul de la intrarea in bloc, asigurand o ordine mai mare in privinta corespondentei episodice aduse de curierii privati. Astfel, materialele promotionale nu risca sa nu isi atinga publicul tinta, fiecare catalog ajunge la client, fluturasii nu sunt imprastiati prin tot holul si toata lumea e multumita.

Pe de alta parte, aceste cutii postale bloc garanteaza primirea corespondentei si impiedica violarea sa de catre copii sau persoane care vor sa le faca rau altor locatari ai blocului. Orice scrisoare este lasata de factorul postal in cutiuta destinata locatarului, de unde nu poate fi luata decat dupa deschiderea butucului aferent. Comunicarea intre institutiile statului sau furnizorii de servicii si oameni este si ea mai usoara odata cu introducerea acestor cutii postale, intrucat toata corespondenta ajunge la ei in cel mai scurt timp si isi atinge scopul final fara probleme. Rezistenta cutiilor postale este data de vopsirea lor in camp electrostatic, multe modele vin si cu sisteme speciale de siguranta si sunt confectionate din materiale mai dure pentru a nu permie degradera lor pe masura ce trec anii. O cutie postala poate fi imbunatatita foarte simplu prin schimbarea butucului cu unul modern, cu alt tip de sistem de inchidere, sau prin intarirea zonelor sensibile din jurul balamalelor sau a locului de inchidere.

De asemenea, se pot personaliza zonele alocate numarului apartamentului si numelui proprietarului, se pot adauga elemente de siguranta de jur imprejurul usii care protejeaza corespondenta, se poate recompartimenta interiorul pentru a tria corespondenta-acest lucru presupune si crearea de fante in usa originala. Idei sunt multe, trebuie doar sa va doriti sa transformati simpla cutie postala intr-un instrument util care sa va reflecte personalitatea.

No comments:

Post a Comment