Iti doresti un espressor automat de cafea direct la birou?

Esti un iubitor de cafea? Dimineata nu este la fel de fresh daca nu bei o cafea care sa-ti dea energie si inspiratie? Pe langa asta, in pauzele de masa iti place sa mai bei o cafea, asa pe la pranz, ca sa ai energie tot restul dupa amiezii? Atunci, sigur, daca nu ai inca la birou un espressor de cafea, sigur trebuie sa cumperi unul. De ce? Foarte simplu: astfel, facand o investitie acum, poti sa-ti prepari tu singur cafeaua si, crede-ma, nu mai dai bani pe cafea gata cumparata.

Te-ai decis? Atunci care dintre toata varietatea de espressoare automate este cel potrivit pentru tine? Dupa cum ziceam, depinde mult de faptul cat de des bei cafea si cati oameni urmeaza sa foloseasca acest espressor. Hai sa ne familiarizam putin cu tot ce inseamna espressoare automate. In primul rand, marea majoritate a espressoarelor permit prepararea cafelei atat din cafea boabe, cat si din cafea macinata. Rezervorul cu apa, este, de obicei, cu o capacitate de 1, 8 litri. Credeam ca este suficient, mai ales ca poti sa tot pui apa, de fiecare data cand este nevoie. Marea majoritate de espressoare automate pot pregati cafea, espresso si capucino. Au functia de oprire automata, selector aroma si dispozitiv de spumare.

Pe langa astea, de baza, mai sunt foarte mult functii si caracteristici, cum ar fi: suport incalzire cesti, sistem decalcifiere, sistem de livrare apa fierbinte. Daca te-ai decis ca vrei sa achizitionezi un espressor automat, sa stii ca poti sa o faci si din magazine online. Produsul iti este livrat direct la domiciliu, apropo, livrarea este gratuita. Produsul are garantie de doi ani de zile si, crede-ma, gasesti un pret mult mai decent decat in magazinele obisnuite.

No comments:

Post a Comment