De ce sa tii seama cand vrei sa iei un apartament in ansambluri rezidentiale Bucuresti?

Ansamblurile rezidentiale sunt o optiune din ce in ce mai populare pentru cei care vor sa isi cumpere apartamente noi in zone bune ale marilor orase. In ansamblurile rezidentiale ai practic totul la indemana, nu trebuie sa te mai deplasezi in afara lor, sunt un fel de orase in orase. De la supermarketuri si spitale, la locuri de joaca si mijloace de transport, spatii verzi din abundenta si parcari private, toate contribuie la confortul celor care locuiesc acolo, foarte asemanatori din punctul de vedere al profilului. In ultima perioada se construiesc ansambluri rezidentiale Bucuresti cu apartamente noi de calitate, finisaje deosebite si dotari standard de ultima generatie, ofertele sunt pentru toate tipurile de cumparatori.

Alegerea uneia singure este mai complicata daca nu stii exact la ce sa te uiti. In primul rand ca sa poti selecta un ansamblu rezidential e bine sa te interesezi si sa afli tot ce poti despre dezvoltator. Cu cat dezvoltatorul are mai mare experienta si mai multe blocuri de locuinte sau vile construite, cu atat si calitatea apartamentului cumparat sau inchiriat va fi mai buna. De asemenea, vei vedea mai multe proiecte propuse si mai multe ansambluri deja terminate sau in curs de terminare, e bine sa le analizezi cu mare atentie si pe ele, eventual alaturi de un specialist. In al doilea rand aceste ansambluri rezidentiale bucuresti vor trebui sa fie amplasate in zone cat mai linistite, structurile de rezistenta si fundatia vor trebui sa fie cat mai solide, sa aiba intarituri suplimentare pentru rezistenta la cutremure. In al treilea rand ansamblurile rezidentiale in curs de finalizare trebuie neaparat sa aiba o data clara de finalizare, sa se poata interveni asupra finisajelor la nevoie si sa se aleaga si modul in care se face compartimentarea suplimentara.

Ansamblurile rezidentiale de calitate vor fi in zona usor accesibile, vor avea drumuri care intra si ies din ele, vor fi aproape de locuri de agrement si vor avea apartamente noi realizate cu tehnologii moderne si dotate cu tot ce trebuie pentru un confort sporit. Este important sa existe si canalizare deja facuta in zona si acces la curent si utilitati, internet, cablu tv, telefonie. Daca se vor respecta aceste criterii simple achizitia va fi una buna si va veti bucura de cele mai bune conditii de locuit.

No comments:

Post a Comment