Vise de vacanta implinite cu alegerile corecte

Vacanta de vara o asteptam cu totii si nu doar pentru a ne lua o pauza de la agitatia din jur, de la locul de munca sau pentru a evada intr-o spatiu exotic, ci si pentru a cunoaste, pentru a ne oferi o perspectiva mai placuta, mai aromata asupra vietii. Iar daca dispunem si de mai multe resurse financiare care ne permit un rasfat pe cinste, atunci nu trebuie decat sa mai gasim o agentie potrivita pentru oferte.

Iar in cazul in care nu stiti de unde sa incepeti, atunci domnul Google ne oferta o gama variata de posibilitati, insa putem incepe chiar cu oferta PonticTour pentru Bulgaria, deoarece aici preturile sunt avantajoase iar pachetele incluse - extrem de bogate. Pentru cei pasionati de turism istoric, Bulgaria reprezinta un loc plin de mistere. De exemplu in anul 2012, in apropierea orasului Provadia, a fost descoperit cel mai vechi oras din Europa, scos la suprafata de o echipa de arheologi condusa de catre Vasilli Nikolov. Solnitsata este incadrat in Epoca Cuprului, prin urmare poate sa fie o realizare pentru cei care au liste lungi cu obiective istorice de vizitat in intreaga lor existenta.

Pe de alta parte o oferta PonticTour pentru Bulgaria extrem de atragatoare poate sa fie reprezentata de catre zonele rurale acolo unde puteti sa degustati din preparatele traditionale, unde puteti sa beneficiati de o experienta unica, culinara, cu care sa va laudati prietenilor cat si familiei. Iar daca sunteti pasionati de aventura si de extremism, un loc in care trebuie sa ajungeti in Bulgaria este reprezentat de

Stancile Belogradchik din muntii Balcani, stanci care reprezinta o minune a naturii ce ofera o priveliste extraordinara si care permit escaladarea lor de catre cei mai entuziasti turisti. Ei bine, daca ati vizitat deja muntii nostri, mareti si impunatori, dar si periculosi, in special in zona Retezat, atunci stancile vi se vor parea o joaca de copii, insa una plina de peripetii.

No comments:

Post a Comment