Un somn dulce…de printese

Un somn dulce intr-un pat confortabil si o atmosfera “cosy” inseamna de cele mai multe ori folosirea unei lenjerii de pat pe masura. Floricele roz sau norisori albastri ne creaza senzatia unei atmosfere intime si personale, ne permit sa visam si ne relaxeaza dupa o zi obositoare cu nesfarsite probleme. Parfumul are de asemenea un rol important in identitatea unei lenjerii de pat caci iti trezeste simturile si-ti indreapta gandul catre o lume insorita, o lume mai buna in care visam, ne bucuram de tacerea interioara sau de zgomotul celor dragi.

Apropierea familiei si posibilitatea de-a imparti cu cei dragi atmosfera intima a caminului ne ofera starea de pace atat de necesara sufletului obosit in nestavilirea zilelor si-a cotidianului. Un somn dulce de printese….sau de printi este conditionat de majoritatea simturilor: simtul vizual ce ne este implinit de frumusetea materialelor si a culorilor bogate, simtul tactil ce ne este mangaiat prin atingerea unei fibre deosebite, simtul olfactiv care ne este oferit prin parfumurile folosite. Cei mai multi dintre noi sunt subiectivi in alegerea unei lenjerii de pat intrucat se lasa ghidati de propriile optiuni si personalitate. Atunci cand acestea sunt guvernate de principiile calitatii si de un buget generos avem de-a face cu o achizitie pe masura. Totusi, in piata exista suficiente variante pentru orice buget, fara a face rabat de la propriile valori. Un somn dulce de printese…sau printi, inseamna o lenjerie curata, parfumata, moale la atingere, o perna pufoasa in care iti poti cufunda visele si nu in ultimul rand bunastarea personala.

Printesele nu-si uita niciodata rangul asa ca nu vor face rabat de la ceea ce au nevoie. E bine sa stim si sa constientizam ca fiecare din noi are aceste drepturi si nu trebuie sa renunte la ele sau la pretentia de a beneficia de o liniste regala si-o relaxare binemeritata.

No comments:

Post a Comment