Aveti grija de siguranta familiei

Foarte populara chiar si astazi, la mai bine de 40 de ani de la prima masina scoasa de pe banda de productie, Dacia este poate cea mai folosita masina la noi in tara, cu un mecanism usor de reparat si inteles, performante comparabile cu cele ale marilor producatori auto si o fiabilitate ridicata pe orice tip de carosabil.

Ca orice autovehicul, si Dacia are nevoie din cand in cand de piese de schimb noi pentru a nu pune in pericol siguranta pasagerilor si a mecanismului. Cele mai bune si mai calitative Piese auto dacia le are doar magazinul online Piese360, site-ul unde preturile mici si calitatea maxima sunt pe primul plan. Soferii care inca nu au renuntat la Dacii isi pot echipa masina cu piese de schimb pentru toate modelele de Dacia, Duster, Logan, Logan MCV, Logan Pick-Up, Sandero. In fiecare categorie de Piese auto dacia apartinand fiecarui model in parte exista foarte multe piese de schimb grupate in functie de motorizare si benzina, LPG sau motor Diesel. De exemplu, pentru Dacia Duster gasim accesorii, ambreiaje, piese de schimb pentru angrenare roata, antrenare punte, aprindere scanteie, pentru caroserie, cutii de viteze, curele de distributie, directii, echipamente interior. De asemenea, gasiti piese de schimb electrice, filtre, incalzire, motoare, sisteme alimentare combustibil, sisteme de confort, sisteme de aer conditionat, de formare a amestecului, de racire motor, de franare, suspensii etc. Aceleasi categorii de produse pot fi intalnite si pentru Logan si pentru celelalte modele celebre ale Dacia, fiecare dintre Piese auto dacia comercializate fiind originala, noua si in conformitate cu standardele de performanta impuse de normele europene din industria auto. Garantia oferita pentru piese de schimb pentru Dacia este de 18 luni si poate ajunge si la 36 de luni pentru lubrifianti, spre exemplu.

Depinde de tipul de piese alese, consumabilele fiind cele care primesc garantia mai mica. Daca nu vreti sa asteptati coletul cu piesele de schimb comandate, il puteti verifica si ridica direct de la sediul companiei, gratuit. Si tot gratuit este si transportul pentru comenzile ce depasest 500 de RON. Pentru comenzile mai mici de aceasta valoare, se plateste o taxa de 20 de RON pentru orice localitate din tara.

No comments:

Post a Comment