Afectiunile urinare si metode de tratare a acestora

Daca va aflati in situatia de a face drumuri frecvente la baie, atunci v-ar putea interesa cateva dintre motivele principale pentru problemele aparute din cauza urinarii necontrolate. Chiar trebuie sa luati legatura medicul dumneavoastra pentru a determina cauzele care stau la baza acesteia, iar aici gasiti o lista de probleme foarte frecvente.

Pe masura ce imbatranim, avem tendinta de a gasi noi motive pentru a lua mai multe medicamente. Diureticele, care sunt numarul unu dintre medicamentele ce se aleg pentru hipertensiune arteriala, incurajeza urinarea pentru a elimina lichidele si sarea din vasele de sange. Alte medicamente, separat sau in combinatie, pot avea acelasi efect ca un diuretic. Pentru barbati, prostata poate fi cauza unor probleme frecvente de urinare, in special a celor trebuie sa faca drumuri in miez de noapte pentru a goli vezica urinara. La oamenii in varsta problemele de prostata sunt in crestere, iar acestea se manifesta printr-o presiune excesiva asupra uretrei. Aceasta presiune artificiala determina omul sa creada ca el trebuie sa mearga la baie chiar si atunci cand vezica nu este complet plina. Bolile cronice, cum ar fi diabetul si afectiunile rinichilor, pot plasa sarcini suplimentare asupra vezicii urinare. Diabetul incurajeaza productia de urina in plus pentru a elimina zaharul excesiv. Bolile renale produc in rinichi o concentratie diferita a urinei si, prin urmare, trimit un volum mai mare de lichid catre vezica urinara. Alimentele picante, cofeina, bauturile carbogazoase si alcoolul sunt toate diuretice naturale.

Evitarea acestor alimente si lichide poate reduce nevoia de a merge mai des la baie si un ajutor important il poate oferi Urisept, 50 capsule, pentru controlul pierderii excesive de lichid din organism. Pe masura ce inaintam in varsta, muschii pierd puterea si tonusul pe care l-au avut in tinerete. Muschii din planseul pelvin sprijina vezica urinara, iar daca acesti muschi sunt slabiti, vezica urinara nu va fi capabila sa retina volumul de lichid pe care reusea sa il mentina odata.

No comments:

Post a Comment