Cele mai apreciate idei pentru buchetul de nasa

Buchetul de nasa este o piesa decorativa foarte importanta in cadrul ceremoniei de nunta. Acesta va fi unul dintre elementele ce va capta atentia invitatilor si a fotografilor, prezenti la eveniment. Indiferent de anotimpul in care are loc ceremonia de nunta sau de preferintele tale florale, vei gasi cu siguranta in florarii un buchet de nasa potrivit.

Iata care sunt cele mai inspirate idei pentru buchetul de nasa:

Buchetul cu flori proaspete. In ultimul timp, poate fi obervata o crestere a interesului pentru aranjamentele florale care dau impresia de prospetime si naturalete, ca si cum florile ar fi abia culese din gradina. Culorile blande si temperate, alaturi de textura naturala a frunzelor si a petalelor sunt recomandate pentru nuntile cu tematica traditionala. Acest tip de buchet ofera un plus de eleganta si de romantism evenimentului unic al nuntii.

Amestecul de culori si texturi. Pentru a obtine un efect impresionant imediat, pot fi folosite, in cadrul compozitiei, elemente neasteptate, ce vor atrage imediat atentia privitorilor. Aceasta presupune aranjarea unui buchet mai complex, cu flori de texturi si culori diferite, care se va potrivi cel mai bine cu o rochie simpla si putin accesorizata. Pot fi folosite, de asemenea, si flori de sezon, daca este cazul.

Buchetul de culori intense. Daca doresti ca nunta ta sa fie un eveniment festiv, dar in acelasi timp distractiv, poti alege un buchet de nasa cu flori in culori vibrante si vii. Acesta va fi o explozie de culoare in peisajul nuntii, iar nuantele recomandate variaza de la portocaliu pana la roz aprins. Buchetul cu flori de culori intense se adreseaza persoanelor mai indraznete, ce vor sa iasa in evidenta.

Accesorii non-florale. Unele persoane prefera o abordare sentimentala a aranjamentului buchetelor de nasa, incorporand accesorii ce pot parea mai ciudate. Astfel buchetul poate fi acompaniat de fotografii ale unor persoane dragi, brose, piese din hartie sau alte accesorii cu valoare sentimentala.

Buchetul verde. Folosirea elementelor naturale verzi, cum ar fi frunzele sau ierburile decorative, poate reprezenta o idee nesteptata si impresionanta. Un astfel de buchet a capatat, de asemenea, popularitate in ultima vreme, si poate avea in compozitia sa frunze de magnolia, iedera sau chiar menta. Naturaletea este un trend foarte la moda, un astfel de buchet prezentand un avantaj si din punct de vedere financiar.

Buchetul de nasa este o piesa decorativa foarte importanta in cadrul ceremoniei de nunta, asa ca apeleaza cu incredere la Floricudrag.ro. Floraria online Flori cu Drag va pune la dispozitie buchete de nasa superbe si deosebite. Flori cu Drag livreaza buchete de flori si aranjamente florale atat in Bucuresti, cat si in provincie. Transportul este gratuit.

No comments:

Post a Comment