Balustrade de interior si de exterior confectionate de profesionisti

La casa, spre deosebire de apartament, pericolele pandesc la tot pasul. Cele mai nesigure locuri din casa sunt cele unde exista scari. Siguranta si designul scarilor pot fi imbunatatite cu ajutorul unor balustrade, usor de montat si de intretinut. Balustradele se potrivesc si pentru scarile interioare, si pentru cele exterioare, sunt simplu de fixat, garanteaza o deplasare fara accidente.

Ele pot fi utilizate in egala masura si in cadrul teraselor sau pot face parte din designul balcoanelor, pot fi din beton, pentru terase si acoperisuri, din inox sau lemn, rezistenta lor depinzand mult de materialul din care sunt facute. In cazul balustradelor de interior, ele trebuie sa fie in ton cu arhitectura generala a locuintei si cu designul interior, iar pentru un efect estetic mai placut este bine sa fie confectionate din inox sau din lemn. Daca sunteti adeptii unor modele mai complicate, puteti alege balustradele din inox si sticla sau din otel vopsit. Fiecare balustrada poate fi personalizata in functie de nevoile clientului, solutiile tehnice sau de design putand fi ajustate, astfel incat produsul final sa fie exact asa cum doreste clientul. Balustradele pentru interior pot sa fie confectionate din materiale precum inoxul, alama, otelul laminat, vopsit in camp electrostatic, din geam laminat sau securizat, vitralii, cabluri din inox, lanturi din inox.

Daca vreti sa faceti o investitie inteligenta in balustrade de exterior care sa reziste la schimbari climatice si la trecerea timpului, ele trebuie sa continta crom si nichel alaturi de inox, iar dupa cumparare si montare trebuie sterse cu lavete moi, din fibre naturale si cu diluant sau solutii care contin alcool. Chiar si un otel vopsit cu vopsele alchihidice va rezista mai bine in exterior in comparatie cu unul simplu care nu este ingrijit asa cum trebuie, macar o data pe luna.

Ideea generala care trebuie retinuta este: balustradele de interior si de exterior nu trebuie luate doar in functie de cum arata, ci trebuie sa isi gaseasca utilitatea si in economia arhitecturii interioare si a designului general al locuintei.

No comments:

Post a Comment