Moda pentru barbati

Barbatii sunt diferiti. Poate este faptul ca ego-ul barbatesc este mult mai puternic decat e al femeilor, si nevoia lor de a se simti puternici si unici si cat mai aproape de "cel mai bun eu posibil" depaseste orice imaginatie - este motorul din spatele masinii expresiei personailitatii lor. Si daca tot vorbim despre asta de cele mai multe ori barbatii se exprima prin stilul vestimentar.

Daca barbatul merge la sala, in mod clar va alege haine care sa ii scoata in evidenta fizicul bine lucrat.

Daca barbatul este preocupat mai mult de chestiuni intelectuale atunci stilul sau o sa fie unul clasic si va fi imbracat in mod evident foarte diferit de amatorul de sport si suplimente nutritive. Moda barbati este un subiect greu de atacat deoarece in afara de cateva elemente comune, fiecare se exprima diferit si nu fiecare intelege ceea ce inseamna moda.

Moda masculina in Romania este un subiect destul de delicat. Variantele pentru cei care chiar sunt interesati sa se imbrace conform tendintelor sezonului sunt mult mai putine decat pentru femei. Este de ajuns sa dai o fuga prin magazinele mari si ai sa observi ca spatiul dedicat articolelor vestimentare barbatesti este mult mai stramt decat cel oferit femeilor. Astfel, devine o adevarata vanatoare, cautarea articolelor vestimentare care apar in revistele de specialitate.

De multe ori alternativa este gasita online, insa problema este ca marimile par mereu sa fie diferite pentru barbati Nu de putine ori am observat ca o pereche de pantaloni de o anumita masura difera de cea de alt stil marcata cu aceeasi masura.

Asta face moda barbati foarte simplu de parasit cu totul. Barbatul nu are pur si simplu constitutia interioara necesara pentru a cauta ore in sir articolele vestimentare dorite, si alege de multe ori sa cumpere ceva doar de dragul de a fi cumparat. Deciziile sunt mereu usor de luat, consecintele se observa cu timpul.

No comments:

Post a Comment