Uscatorul de rufe - un must have pentru familia moderna

Tot mai multe familii au inceput sa descopere utilitatea unei masini de spalat cu uscator sau nevoia de a opta pentru electrocasnice de sine statatoare care sa indeplineasca misiunea de a usca rufele. Astfel, masina de uscat rufe devine, alaturi de masina de spalat automata, un must have in multe gospodarii, iar avantajele sale sunt de netagaduit, atat din punct de vedere al economiei de timp si spatiu cat si din punct de vedere al igienei personale.

Suporturile pentru rufe intinse fie in casa, fie afara, repezinta nu numai o problema estetica ci si una de igiena, pentru ca aerul de afara este extrem de poluat si plin de alergeni si de micro-organisme care apoi ajung foarte usor in contact cu pielea si produc fie boli de piele fie diverse alergii sau dermatite de contact. Din punct de vedere estetic, este de la sine inteles de ce sarmele cu rufe intinse pe la balcoane nu sunt o solutie potrivita, iar in unele tari se stie deja ca este interzisa aceasta practica. In apartamentele fara balcon (sau chiar si in cele cu balcon dar in timpul iernii) exista obisnuinta de a se monta uscatorul de rufe in casa, astfel incat hainele sa se usuce cat mai repede. Desi poate parea o solutie la indemana este bine de stiut ca provoaca umiditate si igrasie in locuinta, distrugand zugraveala dar intretind si un mediu nepotrivit pentru sanatatea locatarilor casei.

 Masina de spalat cu uscator sau uscatorul de rufe au avantajul de a usca rufele la un program de aproximativ o ora, economisind astfel si timp si spatiu si eliminand in acelasi timp toate problemele detaliate mai sus. In functie de aparatul electrocasnic pe care il alegeti pentru uscarea rufelor, puteti beneficia de programe pentru rufe din materiale sensibile, cum ar fi lana sau matase, care vor fi uscate fara fi deteriorate, puteti beneficia de uscare fara sifonare. Astfel, in numai doua ore, de pilda, puteti avea tinuta preferata gata spalata si uscata, pentru un eveniment inopinat sau o iesire importanta.

No comments:

Post a Comment