Infrumuseteaza orasul si parcurile cu mobilier urban de calitate de la Gradinariu

Frumusetea unui loc este data de modul in care arata acesta si ce anume vezi in jurul tau. De exemplu, in parcurile in care ne place sa ne plimbam sunt banci, sunt cosuri de gunoi cu o estetica impecabila, gasim si jardiniere beton in care sunt plantate flori de tot felul. Toate acestea la un loc se constituie in mobilier urban, adica acel tip de mobilier pe care-l intalnim atat in parcuri, cat si in diverse zone din orase. In general, cele mai raspandite elemente de mobilier de acest fel sunt bancile sau cosurile de gunoi, jardinierele, care pot fi din diverse materiale, cu un design diferit, in functie de viziunea firmei producatoare.

Intretinerea unui mobilier urban nu este asa de grea daca materialele sunt de calitate, se folosesc in special betonul si lemnul sau metalul, inoxul, piesele de mobilier sunt rezistente si usor de montat, pot sustine greutatea mai multor adulti sau copii. Rolul mobilierului urban este de a face dintr-un oras care arata destul de posomorat unul in care toata lumea se simte confortabil si in care ai unde sta sa te odihnesti sau ai unde arunca o hartie de la o guma de mestecat. Fiecare element de mobilier amplasat in oras sau in parcuri aduce un plus de eleganta, trebuie sa fie practic, sa ne ajute sa mentinem curatenia in jurul nostru, sa fie discret si cu un pret cat mai bun. Gradinariu, magazin online cu mobilier pentru amplasare in oras sau parcuri ofera solutii personalizate si piese mobilier din beton, din lemn, metal, de lux, din fonta, cosuri metal, pentru parcuri. De asemenea, puteti cumpara capace cu scrumiera pentru cosuri de beton, capace metal, cosuri din beton combinat cu tabla decorativa, banci din lemn si beton, mese, jardiniere beton, stalpi beton.

Pentru un design si mai deosebit firma cu experienta de peste 20 de ani are pregatite in oferta si cosuri din lemn tropical sau cosuri otel infoliate cu imitatie lemn, banci din otel sau jardiniere din otel. Cu o rezistenta mai mare, bancile din fonta vandute de Gradinariu pot fi alegerea perfecta pentru locurile in care fluxul de oameni este mai mare si rezistenta este o necesitate. Toate articolele vandute au garantie, se monteaza simplu, se gasesc piese de schimb si se asigura service de catre aceeasi firma.

No comments:

Post a Comment