Cum poate ajunge coletul tau in aceeasi zi la destinatia de peste hotare?

Transmiterea urgenta a unor colete peste hotarele tarii este, de cele mai multe ori, o problema majora, deoarece ofertele de transport rapid sunt intr-un numar redus si nu sunt atat de cunoscute oamenilor. Este mai dificil atunci cand apare o urgenta, cand trebuie sa transmiti un act in original si trebuie sa ajunga in aceeasi zi sau maxim a doua zi sau cand este nevoie sa transmiti un colet, niste medicamente care nu se gasesc in tara respectiva, de exemplu. Pot aparea diverse situatii care necesita rezolvarea imediata a unor probleme si in aceste situatii, apelarea la serviciile de curierat international, este o solutie optima si necesara.

In Romania este un serviciu unic de curierat rapid international, care realizeaza transmiterea coletului intr-un interval de 3-12 ore de la primirea comenzii, acest serviciu este oferit de firma « Sameday ». Cum sunt realizate aceste servicii de curierat international rapid ? In momentul inregistrarii si confirmarii comenzii, curierul ia primul avion pentru a ajunge la destinatie. Firma are un complex dezvoltat de monitorizare a rutelor si a curselor disponibile, de aceea ofera punctualitate si promptitudine in realizarea comenzilor. Pe langa plicurile care pot fi transmise in regim de urgenta, coletele trebuie sa fie transportabile in bagaj de mana si sa aiba mai putin de 15 kg. Este necesara respectarea regulilor de transportare a bagajelor ale companiei aeriene la care apeleaza curierul.

Deoarece personalul firmei de prestare a serviciilor de curierat international sunt cei care gasesc cel mai rapid zbor pentru efectuarea comenzii, acesta este familiarizat si cu regulile de transportare a bagajelor ale firmelor aeriene cu care colaboreaza, de aceea ofera consultanta clientilor. Daca, totusi, nu poate fi gasit niciun zbor pentru aceeasi zi, puteti apela pentru un serviciu « next flight out » care va realiza transmiterea coletului in 6-18 ore. Curieratul rapid peste hotare a devenit realizabil, de aceea puteti apela cu incredere la aceste servicii.

No comments:

Post a Comment