Stresul marimilor in shoppingul online

Atunci cand cumparam haine online, fie ca le cumparam de la un magazin mare, mass market fie ca le cumparam de pe site-uri din strainatate care pot ajusta si marimile, putem economisi sume importante de bani, mai ales in perioada reducerilor. Din pacate insa shoppingul online de haine a pastrat in mentalul colectiv o singura ingrijorare: „daca nu imi vine marimea pe care o comand?” Aceasta este grija majoritatii doamnelor atunci cand comanda haine dama din magazine online sau de pe site-uri cu anunturi dintre cele mai avantajoase de vanzari.

Este vorba despre produse pe care nu le vedem si despre care nu stim daca sunt croite dupa un tipar care sa ni se potriveasca, cu exceptia cazului cand suntem deja clienti obisnuti ai unui magazin si stim deja ce marimi ni se potrivesc. Cum facem insa sa ne asiguram ca nu returnam de fiecare data hainele cumparate online? Masurile luate cat mai corect si cat mai la zi sunt absolut obligatorii. Nu este suficient sa stim ca purtam S, M sau L pentru ca stim cu totii ca ceea ce o firma vinde ca S in alta firma poate fi XS sau ca L si XL sunt doua marimi care difera extrem de mult de la magazin la magazin... Cu atat mai important este sa ne stim masurile corect pentru atunci cand cumparam lenjerie sau costume de baie. Foarte multi comercianti online au asa numitul „size chart” sau tabel de marimi, unde veti gasi marimile detaliate in centimetri, si in acest fel veti evita confuziile. Pentru doamne, importante sunt marimile pentru bust (partea cea mai plina), talia naturala (partea cea mai subtire a torsului), soldurile (parte cea mai plina, in jurul sezutului).

Pentru camasi luati si o masura in jurul gatului si lungimea manecii, desi nu toate site-urile au aceste doua marimi dar pentru orice eventualitate, astfel incat sa aveti camasi care sa va vina turnate. Cautati comercianti online care au acest tabel de marimi, astfel incat shoppingul sa fie cat mai safe, si retineti marimile pentru branduri diferite, iar in timp veti fi un fin cunoscator in ale shoppingului online.

No comments:

Post a Comment