Locatia pentru nunta – evitati prejudecatile

Mancarea asa cum fiecare mire si mireasa stiu, este calea spre inima unui oaspete, ceea ce face ca invitatii la un eveniment atat de important sa se simta bine veniti. O modalitate de a va asigura ca oaspetii vostri la petrecerea de nunta, ca si la petrecerea de botez de altfel, au o experienta de top este sa rezervati un restaurant a carui „bucatarie” o cunoasteti. Daca va doriti un restaurant in apropiere de casa puteti opta pentru un restaurant nunta sector 4 sau daca va doriti sa fiti aproape de centru puteti opta pentru un restaurant din oras. Important, inca o data, este sa stiti cum se gateste in respectiva locatie si sa aveti astfel garantia ca veti oferi oaspetilor un meniu de calitate.

O nunta la restaurant este, de asemenea, o alegere usoara pentru cuplurile care doresc o experienta completa de nunta de cinci stele, dar care nu doresc sa „transpire” cu stabilirea detaliilor, deoarece totul de la scaune si mese pana la decoratiunile florale pot fi puse la punct de catre cei de la restaurant. Aceasta este valabil si in cazul in care aveti in plan organizarea unui botez si cautati un restaurant botez sector 4. Toate detaliile legate de amenajarea salii si de animatia pentru invitati pot fi stabilite de comun acord cu managerii locatiei si tinand cont de propunerile si disponibilitatile acestora. Meniul de nunta sau cel de botez vor cuprinde felurile de mancare pe care le stabiliti cu cei de la restaurant, iar propunerea principala a acestora, si de altfel cea care va convine cel mai mult, este una cu open bar si patru feluri de manacare, astfel incat toti invitatii sa fie multumiti. In cazul unui restaurant mai retras veti putea avea doua surprize foarte placute: prima ar fi sa gasiti mai multe date libere decat intr-un restaurant din centrul orasului, iar a doua ar fi ca veti putea gasi meniuri la un pret mai mic decat in restaurante cu renume, pentru servicii de aceeasi calitate.

Nu va cramponati de idei preconcepute sau de locatii exclusiviste, sfatul cel mai important este sa mergeti intotdeauna sa degustati meniul si astfel sa aveti convingerea ca oaspetii vor fi tratati cu maximum de calitate.

No comments:

Post a Comment