Statii de betoane CIFA, solutia moderna pentru un beton rezistent destinat lucrarilor complexe

Betonul de calitate asigura o constructie solida si rezistenta la orice fel de dezastre naturale si actiune a factorilor de mediu. Obtinerea betonului este un proces complex, realizat de regula in statii de betoane, unitati specializate in combinarea elementelor care compun betonul, cu o capacitate de productie ridicata si fiabilitate maxima. Statiile de betoane sunt utilizate in special de companii producatoare de beton prefabricat sau de constructori care urmaresc sa realizeze beton de foarte buna calitate intr-un interval scurt de timp, respectand toate standardele de productie in vigoare.

Din gama larga de statii de betoane disponibile pe piata, statiile produse de CIFA se detaseaza prin caracteristicile excelente si structura complexa, simplu de operat, care asigura o productie de beton cu asigurarea calitatii constante a materialului realizat, costuri reduse de intretinere si zone reduse pentru instalare. Dozarea materialelor amestecate pentru obtinerea betonului se poate face cu ajutorul portilor actionate electro-pneumatic sau prin cantarirea sistemului cu celule de incarcare controlate electronic. Agregatele sunt incarcate rapid cu o rampa si transportor cu banda inclinata, malaxoarele orizontale de la anumite modele produse de CIFA au un randament de obtinere a betonului de pana la 1.5-2.00 metri cubi pe ciclu, omogenitatea materialului este garantata de designul precis al dinamicii fluidului in timpul amestecarii, zgomotul este redus, vibratiile sunt si ele reduse ca intensitate. Cu statiile din seria CIFA DRY productia medie de beton creste la 50-100 metri cubi pe ora, instalatiile au echipamente de desprafuire, astfel ca praful va fi mai putin in timpul operatiunilor obisnuite.

Calitatea CIFA Italia se vede in fiecare statie de betoane, montarea statiilor este facila, lucrul cu acestea este foarte simplu, totul este automatizat, cantitatile de beton livrate fiind mult mai mari intr-o perioada data. De asemenea, statiile de betoane dispun si de sisteme moderne de siguranta, muncitorii vor lucra in conditii optime, betonul rezultat fiind de cea mai buna calitate.

No comments:

Post a Comment