Protejeaza locuinta, sediul firmei si bunurile cu sisteme de alarma GSM

Siguranta locuintelor sau spatiilor comerciale, cladirilor de birouri este foarte importanta asa ca patronii si proprietarii cauta in permanenta cele mai bune solutii pentru monitorizare si alarmare in caz de incercari de efractie. Cu cat locuinta si sediul firmei are sisteme de supraveghere si de alarma mai sofisticate, cu atat toate bunurile si cei care lucreaza in interior vor fi mai in siguranta, departe de hoti. Pe piata exista o multime de sisteme de protectie si alarma, ofertele sunt diverse asa ca alegerea celui mai bun este foarte dificila.


Daca vreti sa aveti baza pe sistem si sa nu cheltuiti foarte mult pe el, sa fie si eficient si foarte usor de intretinut sau de reparat atunci va trebui sa cumparati un sistem de Alarma GSM. Ori de cate ori cineva va incerca sa intre in locuinta sau in sediul dvs., intr-un spatiul comercial va porni o alarma care va indeparta respectiva persoana si va anunta in paralele proprietarul si firma de paza. Instalarea sistemelor bazate pe Alarma GSM este foarte simpla, detectorii sunt activi in permanenta, costurile de instalare suntmici, centrala de alarma si detectorii sunt interconectati, pot fi wireless asa ca nu veti fi nevoiti sa intindeti fire peste tot prin casa sau prin exteriorul ei. Centralele de alarma se pot cupla la linia de telefonie fixa, compatibilitatea sa cu toate retelele de telefonie fixa ii asigura o instalare si mai simpla. Imediat ce se declanseaza alarma sonora posesorul sistemului primeste alerte pe telefonul mobil, armarea si dezarmarea poate fi facuta de la distanta.


Alarmele de acest tip sunt foarte rezistente, comunicatorul din ele e de tip GSM, asigurand o comunicare perfecta in reteaua GSM de telefonie mobila. Ele se pot pozitiona si in interior si in exterior, se pot controla foarte usor, sunt foarte eficiente si pot tine la distanta persoanele rau intentionate fara a fi nevoie de investitii prea mari.

No comments:

Post a Comment