Lider in Romania in domeniul constructiilor

Compania Terratest Romania este unul dintre liderii in domeniul constructiilor de la noi din tara, avand o experienta vasta in realizarea unor diverse proiecte de constructie in ultimele decenii, de mare amploare si cu importanta de grad local, national si chiar international. Compania Terratest Romania are un portofoliu extins de lucrari realizate, printre care proiecte de inginerie civila, de constructie a blocurilor rezidentiale, dar si a celor industriale.

Proiectele realizate de compania Terratest Romania pot fi analizate pe larg pe site-ul acesteia, la sectiunea portofoliu, unde sunt expuse zeci de proiecte realizate in ultimii ani. Compania a realizat lucrari in mai multe localitati si zone din tara noastra, dar si in afara.

Unul dintre proiectele marca Terratest Romania este constructia ansamblului rezidential ”Flamenco”, in Constanta. Complexul rezidential este compus din 14 blocuri, cu un numar total de cinci mii de apartamente, anul lucrarilor fiind 2008. Cele cinci cladiri ale complexului rezidential au cate 19 sau 20 de etaje, iar spatiul subterna este suficient pentru a asigura un numar de 593 de locuri de parcare, existand si o parcare supraterana cu peste trei site de locuri de parcare.

Constructia de ansambluri rezidentiale reprezinta doar una dintre ramurile de activitate a companiei Terratest Romania, pe langa aceasta, compania mai executa si lucrari de realizare a pavajelor rutiere subterane, consolidarea alunecarilor de teren, constructia podurilor, reabilitarea drumurilor, constructia parcurilor eoliene, constructia ansamblurilor industriale, constructia canalelor de scurgere etc.

Varietatea domeniilor in care isi desfasoara activitatea compania Terratest Romania le-a asigurat o experienta vasta si relevanta, precum si un portofoliu extins si de apreciat. Mai multe detalii despre lucrarile realizate de companie puteti vedea pe site-ul acesteia, unde puteti gasi portofoliul cu lucrarile realizate la nivel local, national, dar si international.

1 comment:

  1. This is really nice post works well and easy to configure...thanks for all info.
    curtains in abu dhabi

    ReplyDelete