Ce pasi trebuie sa urmezi cand ai sesizat ca termopanele nu mai functioneaza corect?

Doar ce ai sosit din vacanta, ai descarcat toate bagajele, vrei sa deschizi un geam sa se aeriseasca in casa sau o usa si iti dai seama ca geamurile sau usile nu mai functioneaza cum trebuie, desi nu le-ai facut nimic special. Defectiunile la termopane apar chiar si fara interventia proprietarului, din cauza caldurii se poate dilata materialul si structura nu mai este asa de stabila, balamelele se pot descentra, geamurile se pot lasa, sistemele de inchidere pot sa fie slabite. Ce e de facut intr-o astfel de situatie neplacuta? In primul rand incerci sa vezi de unde vine defectiunea, ce nu merge. Desigur, nu ai de unde sa te pricepi la o evaluare corecta pentru ca nu esti specialist, dar la o analiza atenta vei vedea care e cauza principala aparenta a defectiunii.

In al doilea rand, dupa ce stii cam de unde vine problema poti incerca sa vezi ce alte sisteme sau parti din geamuri si usi sunt afectate. Cu cat stii mai multe despre defectul tau, cu atat vei avea sanse ca interventia ulterioara sa fie un succes si termopanele sa functioneze din nou asa cum trebuie. In al treilea rand, nu interveni in niciun fel asupra defectului gasit, fara surubelnite, clesti sau ciocane, termopanele sunt destul de fragile asa ca le poti strica si mai tare. In al patrulea rand pune mana pe telefon si suna la o firma de reparatii termopane din sectorul 3, doar ei te pot ajuta la modul profesionist si rapid. Firmele de reparatii au echipe disponibile mereu, oamenii care le compun au experienta si stiu prea bine ce trebuie facut indiferent cat de complex e defectul. In al cincilea rand, incearca sa explici cat mai bine circumstantele in care au aparut defectele, atat la telefon, cat si echipei care vine acasa. Cu cat mai multe detalii, cu atat mai bine. In al saselea rand ofera echipei spatiu pentru a lucra si nu incerca sa dai indicatii pretioase pe care crezi ca le detii, ei stiu mai bine ce au de facut, au la activ sute de interventii. Nu in ultimul rand, fii atent la ce piese se inlocuiesc si la ce preturi se practica pentru interventii, platesti manopera si deplasarea, piesele respective, asa ca altceva in plus nu ai ce.

Pe site-ul lor sunt afisate toate preturile si reducerile asa ca vei sti de la inceput cam care e costul. Oricum orice echipa de interventie iti va face evaluarea si va estima de la inceput, inainte sa se apuce de orice un pret final. Daca esti de acord se executa reparatiile si specialistii de la firmele de reparatii termopane din sectorul 3 iti pot face si factura si chitanta pentru ca toate lucrurile sa fie si mai transparente.

No comments:

Post a Comment