Cine e Bianca Dragusanu?

Acest personaj controversat si-a facut aparitia in lumea showbiz-ului romanesc datorita unui designer talentat dar la fel de controversat, si anume Catalin Botezatu. Acesta a fost practic rampa de lansare a acestei persoane care in scurt timp, incepe sa lucreze ca model pentru Catalin si alti designeri si treptat din “blonda lui Bote”, ce nu indraznea sa aspira catre vise marete, se desparte de Catalin si incepe sa cocheteze cu designul vestimentar.

Ambitia si tenacitatea ei sunt demne de lauda, pentru ca nu e usor sa induri numeroase operatii suferite in favoarea unei schimbari radicale. Dar de aici si pana la difuzarea excesiva a dansei la televizor, mi se pare jalnic! Uitand-o cu desavarsire pe ”fata banala” din Petrosani, ajungand sa-i fie analizat fiecare gest, vorba si aparitie publica.

Consider ca fiecare isi modeleaza viata dupa bunul plac si nu e nimeni in masura sa judece alegerile fiecaruia. Orice om traieste dupa propriile reguli. Dar ceea ce este total gresit e faptul ca presa mondena nu constientizeaza ca tinerele o considera un model demn de urmat  pe “papusa Barbie” incercand s-o copieze; drept dovada daca aceasta se infometeaza doar pentru a arata perfect de ce tinerele n-ar proceda la fel?

Bineinteles ca presei de scandal ii “creste inima” cand priveste audienta dar nimeni nu se intreaba si nu ia masuri concrete pentru tanara si vulnerabila generatie, iar in locul unor emisiuni educative, de informare o vedem pe Dragusanca 24 din 24 pe sticla.

Dupa tumultoasa perioada in care s-a dezbatut numai si numai problema operatiilor sale estetice, au urmat polemici cu privire la casatoria acesteia cu Victor Slav toata lumea intrebandu-se cat adevar a fost si cat a fost minciuna. Si tot asa…

Timpul trecea, existand momente in care ma intrebam cum ar fi daca aceasta doamna Slav ar fi avut atat de mult de castigat de pe urma aparitiilor sale televizate, daca ar fi locuit in America. Dar ce conteaza calitatea atata vreme cat ambalajul vinde uluitor?

Dar din pacate dupa cum bine stim cu totii, “traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”.

No comments:

Post a Comment