Steroizii injectabili si intrebuintarile lor

Sportivii prefera adesea steroizi injectabili in detrimentul celor orali, din mai multe considerente. In primul rand, steroizii injectabili prezinta riscuri mai mici de sanatate decat omologii lor orali. Steroizii injectabili nu au in alcatuirea lor testosteroni artificiali, cum ar fi 17-alfa-alchilat, asa cum au cei orali, o modificare chimica, care este daunatoare pentru ficat. In schimb, steroizii injectabili au esteri care ii face sa dureze mai mult in timp. Steroizii injectabili au, de asemenea, efecte secundare mai putine, in comparatie cu steroizii orali, deoarece acestia sunt proiectati chimic pentru a ocoli sistemul digestiv. Din aceste motive, persoanele care iau steroizi in cicluri prelungite, pot opta, de obicei, pentru steroizi injectabili, datorita intrebuinatilor care ii recomanda.

Steroizii injectabili pot fi pe baza de ulei sau pe baza de apa. In general, steroizii injectabili care sunt pe baza de ulei au o intrebuintare mai lunga si mai eficienta decat steroizii injectabili pe baza de apa. Ambele, desigur, actioneaza mult mai rapid decat steroizii orali, avand un efect non-toxic asupra ficatului. Desi acest lucru se dovedește a fi uneori un dezavantaj pentru steroizii injectabili, deoarece exista o mare probabilitate de a fi detectati la testele dinaintea competitiilor, sportivii rezolva aceasta problema folosind steroizi injectabili la începutul ciclului, apoi trec la steroizi orali atunci cand se apropie de sfarsitul acestuia.

Acest lucru este, cu siguranta, mai putin preferat de utilizatorii novici, din motive evidente. Administrarea steroizilor pe cale orala este mai usoara decat cea injectabila. Insa, cu o doza de injectie aplicata direct intr-un grup mare de muschi, nu va mai exista toxicitate directionata prin ficat. Asadar, nu exista motive de panica. De cele mai multe ori, zvonurile rautacioase nu fac decat sa sperie, in loc sa ajute. Aceste "vaccinuri" sunt mai putin susceptibile de a fi uitate sa fie administrate si pot fi controlate mult mai usor.

No comments:

Post a Comment