Cum sa transformi vechi gadgeturi in obiecte folositoare – ideea no. 4 este incredibila

In centrele de service calculatoare sector 1 ne confruntam deseori cu gadgeturi vechi, care ajung la noi pentru piese de schimb. Insa inginerii de la  coreit.ro au gasit cateva metode ingenioase de a transforma vechile noutati high-tech in obiecte folositoare. Hai sa ne intoarcem in viitor!

Un dispozitiv mobil drept receptor VOIP
Viteza cu care se updateaza tehnologiile mobile este cel putin impresionanta, ceea ce inseamna ca la fiecare 2-3 ani vei ramane cu inca un dispozitiv nefolosit, dar nu si nefolositor. La un service laptop sector 1 s-a gasit o utilizare interesanta a vechilor mobile. Ai nevoie de un smartphone vechi, o conexiune WiFi si un cont de Skype pentru a transforma vechiul telefon intr-un receptor modern.
Un radio wireless dintr-un router vechi
Ce poti face cu un router vechi, daca nu vrei sa il duci la un service calculatoare sector 1 si nici nu vrei sa-l arunci? Iti confectionezi un radio modern, wireless, cu ajutorul unei placi USB pentru sunet.
Supraveghere video prin vechea ta camera USB
Majoritatea laptopurilor si monitoarelor moderne au camere video integrate, ceea ce este minunat, insa nu este tocmai o veste buna pentru camera ta USB. Dar nu o arunca: ii poti reda “viata”, transformand-o intr-un sistem de supraveghere. Fie ca iti veghezi de la distanta animalul de companie ori iti supraveghezi dadaca, camera ta veche va fi mult mai utila decat in dulapul dintr-un service calculatoare sector 1.
De la proiector la scanner
Copiii din zilele noastre aproape ca se mira atunci cand vad o carte si cu timpul va trebui sa recunoastem si noi ca trebuie sa adoptam ebookurile. Si ce facem cu vechea biblioteca? O digitalizam, cu ajutorul unui proiector vechi, transformat in scanner. Cu ajutorul noului serviciu Pick-up and Return, oferit de  http://www.coreit.ro/ poti trimite prin curier aparatul, tehnicienii il repara sau il modifica, apoi il primesti inapoi, tot prin curier, gratuit. Asadar nu mai astepta: transforma-ti cartile intr-o bibilioteca digitala.
De la un desktop vechi pana la un Home Theater...
...este doar un telefon catre service calculatoare sector 1. XBMC este unul dintre cele mai populare medii pentru redarea numeroaselor formate de fisiere video ori audio si poate sa ruleze fara probleme pe un sistem vechi, neconectat la internet. Ceea ce face ca vechiul tau calculator sa fie perfect pentru a-ti construi propiul Home Theater performant. Daca ai nevoie de ajutor, apeleaza cu incredere la Pick-up and Return.

Acestea sunt doar cateva dintre ideile pe care le poti pune in practica atunci cand nu vrei sa renunti la un dispozitiv vechi, insa poti gasi numeroase alte intrebuintari electronicelor vechi. Daca ai nevoie de ajutor, apeleaza la profesionistii Core IT.

No comments:

Post a Comment