Cel mai bun masaj

Exista foarte multe tipuri de masaj, iar daca avem sansa sa le facem pe toate ne putem considera norocosi, insa unele sunt putin mai costisitoare ceea ce poate sa ne creeze dificultati in obtinerea lor. De pilda masajul erotic reprezinta un masaj care te rasfata din toate punctele de vedere, insa nu este unul tocmai ieftin, asta desigur daca nu cumva apelezi la o persoana de-a casei.

Masajul ajuta insa la tratarea problemelor medicale, mai ales pentru ca el poate sa reduca presiunea sangelui si imbuntateste astfel circulatia de la nivelul vaselor sangvine, ajuta endorfinele sa se miste si sa creasca, in plus se stie ca masajul te poate ajuta in materie de stres, atunci cand ai probleme cu depresiile cu stari anxioase, cand ai migrene de cap, ori stari tulburatoare. De asemenea, durerile de gat sau de umeri se trateaza cel mai bine si cel mai eficient tot prin masaj, cat si durerile musculare. Pentru cei care nu pot ajunge insa la un spa ca sa isi faca un masaj profesionist sau pentru cei care nu au pe nimeni care sa le faca un masaj macar intr-o forma mai rudimentara, de preferat este sa se apeleze la achizitia de fotolii de masaj, care pot aduce de asemena servicii bune persoanelor nevoiase.

In fond cel mai bun masaj este cel de care beneficiezi, iar daca alegi sa te masezi singur cu un aparat, la final tot bine este, macar e ceva decat nimic. Asadar, cel mai bun moment pentru masaj este exact acela in care simti tu nevoia sa ai parte de el, cu o singura mentiune si anume ca este indicat sa nu manaci inainte de masaj. Incearca sa iei masa cu cel putin trei ore iniante de a merge la salon sau de a-ti face un masaj.

No comments:

Post a Comment