Ce mai este la moda in materie de manichiura

Oricat de mult am spune ca unghiile cu gel sunt la moda se pare ca apar fel si fel de modele sau de tipuri de lac de unghi care depasesc orice imaginatie. De exemplu, oja semipermanenta este o oja cu un proces de aplicare destul de complex, insa rezistenta si frumusetea ei nu poate sa fie depasita de nici o alta oja. Un exxemplu de acest tip de oja este IBD Just Gel Polish care reprezinta un sistem cu mai multe avantaje dintre care amintim: este o oja semipermanenta rezistenta la exfoliere si la ciobire, se comporta ca un gel clasic, se aplica usor, ca o oja obisnuita, te ajuta sa faci economie de timp, se intareste rapid cu lampa UV sau LED, ofera un finisaj impecabil, cu luciu rezistent, protejeaza unghiile naturale, cu uzura de lunga durata si in plus se indeparteaza cu usurinta, in doar 10 minute.

IBD Just Gel Polish se aplica mult mai simplu decat un gel clasic si este oferita intr-o paleta larga de culori, ideala pentru orice ocazie. Totusi cum alegem modelele de unghii la moda? Se pare ca pana nu de mult erau foarte in voga mdelele complicate, mai ales in perioada in care au aparut unghiile cu gel. Erau foarte preferate modelele florale, extravagante, cu multe desene, cu multe aplicatii si extrem de multa culoare. Sa nu uitam nici de modelele cu forme dreptunghiulare sau fel si fel de forme geometrice, modele cu liniii sau animatii. Acum se poarta mai mult unghiile cu gel, simple, eventual cu o singura aplicatie sau cu o terminatie eleganta, rafinata.

Si, de asemenea, trebuie mentionat ca a revenit si moda unghiilor cu sclipici, a unghiilor scurte lucioase sau mate, insa intr-o singura culoare sau cel mult doua nuante. Pentru doamne mai rebele insa modelele pot fi unicate, variate si cat mai iesite din comun.

No comments:

Post a Comment