Detoxifierea organismului e mai simpla daca alegi un program detoxifiere potrivit

Detoxifierea este un proces de durata prin care organismul nostru trebuie sa treaca macar de cateva ori pe an pentru a scapa de toxine si de substantele nocive acumulate la nivel intestinal si la nivelul colonului. Ea poate lua diverse forme, de la consumul de sucuri din fructe si legume sau ceaiuri speciale pentru detoxifiere si pana la diverse diete speciale care elimina toate resturile din colon si intestine. Detoxifierea trebuie combinata cu un program sustinut de miscare si de sport, cu un consum cat mai mare de lichide si cu cat mai multe alimente care nu au grasimi.

Pentru a urma cel mai bun program de detoxifiere, special creat pentru cei care vor ca detoxifierea organismului lor sa aiba cele mai bune rezultate va recomandam Clubul de la Mara, un centreu de detoxifiere si relaxare de la poalele muntelui Gutai, foarte aproape de rezervatia naturala Creasta Cocosului. Programele propuse de Clubul de la Mara se pot intinde pe sase sau 13 zile si sunt coordonate de Dr. Adrian Danciu, expert in nutritie si tehnici specifice oricarei detoxifieri moderne. In urma participarii la programul propus veti scapa de oboseala si de stres, veti putea reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor, veti ajuta sistemul imunitar sa functioneze corect si sa va apere de atacurile microbilor si virusilor. Nu va fi omis nici nivelul energetic al organismului, care va fi echilibrat, si nici echilibrul emotional si spiritual.

Toate tehnicile folosite vor urmari reducerea stresului oxidativ, gasirea unor masuri nutritionale si de refacere a circulatiei limfatice sau a unui tip de masaj de drenaj limfatic cu uleiuri, plante uscate sau tincturi adaptate nevoilor fiecarui individ. In afara de aceste procedee participantii vor putea merge la sauna tunel cu infrarosu, foarte buna pentru reducerea celulitei, dar si la masaj de reflexoterapie cu uleiuri naturale, pot participa la seminarii de educatie nutritionala.

Pe tot parcursul tratamentelor se vor servi meniuri din sucuri proaspete, ceaiuri, seminte, germeni, salate de cruditati cu uleiuri, iar la final se vor primi recomandari personalizate pentru continuarea regimului si acasa. Mai multe informatii despre rezervari si program gasiti pe mara-maramures.ro.

No comments:

Post a Comment