Motostivuitoare electrice la preturi fara concurenta

Intr-o întreprindere mare fiecare utilaj folosit isi are utilitatea lui si rolul sau in economia lucrarilor intreprinse. Daca toate utililajele functioneaza corespunzator profitul este garantat asa ca investitia in ele trebuie facuta cu cap. Printre cele mai sigure si mai usor de manevrat utilaje se numara si motostivuitoarele electrice. Motostivuitorul e bun atunci cand exista lucruri grele de ridicat si de pus in alte parti, una peste alta, de pus in niste masini, in remorci, etc.

Cu un motostivuitor de calitate, rapid, puteti termina in doar cateva minute munca pe care ar fi facut-o trei sau patru oameni. Gazul petrolier lichefiat, un combustibil in stare lichida, are randament mai bun decat benzina, emisiile poluante sunt mai mici cu pana la 20%, iar cele de CO2 mai mici cu pana la 60%. Aceste motostivuitoare electrice sunt compacte, sunt simplu de operat, suporta capacitati de pana la 2.000 de kilograme, au computere de bord care optimizeaza performantele si protejeaza componentele.

Precizia de executie a operatiunilor este foarte mare gratie sistemului hidraulic, multe modele au si sisteme performante de asigurare a stabilitatii, fara intretinere, translatie laterala, anvelope super-elastice si grilaj protectie marfa, girofar. Pentru o oferta completa de motostivuitoare electrice, motostivuitoare GPL intrati pe site-ul oficial al Interrelu, o societate care se ocupa de vanzari si servicii de reparatii, intretinere, revizii, autorizari de utilaje. Aceeasi firma asigura si inchiriere de utilaje pentru diverse scopuri, vinde utilaje noi si second hand, reconditionate, stocurile sunt permanente, asa ca veti gasi la orice ora ce va doriti pentru fabrica dvs. sau pentru santierul in lucru.

Echipa Interrelu este pregatita sa va ofere cele mai bune sfaturi si cea mai buna consiliere tehnica, comenzile sunt livrate rapid la destinatie, calitatea motostivuitoarelor fiind garantata de brandurile importante din spatele fiecareia dintre ele. Gasiti pe site ofertele complete si detalii despre toate serviciile oferite de Interrelu.

No comments:

Post a Comment