Cand nu ai o toaleta obisnuita la indemana

Atunci cand ai nevoie sa mergi la toaleta lucrurile se pot complica daca te afli intr-un spatiu public sau esti in vacanta, la camping. Nu este nici potrivit si nici recomandat sa folosesti natura pe post de toaleta, asa cum nu e bine nici sa te abtii prea mult. Rezolvarea sta in existenta unui wc mobil din materiale de calitate, care se poate racorda usor la o retea de apa sau chiar poate functiona independent, daca aceasta nu exista. Un wc mobil este deosebit de util unde nu exista posibilitatea construirii unor toalete moderne si unde conditiile nu sunt cele mai bune pentru amplasarea lor.

Cu ajutorul lor se evita poluarea mediului inconjurator, toaletele ecologice sunt simplu de utilizat si de intretinut, se igienizeaza rapid, cu substante obisnuite, nu necesita prea multe reparatii si pot functiona foarte bine ani intregi. Sunt foarte utile chiar si pe santiere, se pot muta oricand dintr-un loc in altul, in interior au sisteme de siguranta si de ancorare la nivelul solului, materialul plastic si metalul din zona podelei asigura un sistem anti-alunecare perfect, potrivit pentru cei care folosesc toaleta. Toaletele au ventilatie moderna si eficienta, mirosurile neplacute dispar rapid, rezista la umezeala si la socuri, nu ruginesc, au sisteme ce permit o intimitate maxima in timpul utilizarii prin avertizare cromatica. Dupa fiecare folosire toaletele se curata, se pastreaza o curatenie impecabila, nimeni nu intra peste persoana din interior pentru ca usa este securizata si foarte rezistenta.

Vasul de toaleta este tip turcesc sau normal, capacitatile rezervorului sunt de pana la 230 l, variantele racordabile se pot lega chiar si la fose septice. Unele modele de wc mobil au si protectie impotriva inghetului, lumina, acolo unde se poate face racordarea la reteaua de electricitate, dotari standard pentru o toaleta si sisteme de siguranta pentru interiorul toaletei.

No comments:

Post a Comment