Hai sa nu uitam de decenta

Vara este anotimpul cand femeile se dezgolesc cel mai mult. Sub pretextul arsitei insuportabile, isi arata formele pe strada, mandre de corpul lor si dornice sa atraga priviri. Nu vad nimic rau in dorinta femeii de a arata bine, insa mi se pare aberant cand unele femei se subestimeaza atat de mult, incat cred ca unicul lucru prin care pot atrage un barbat este vestimentatia lor. Femeile au renuntat sa cucereasca prin privire si zambet, au ajuns sa se dezgoleasca, deoarece aceasta este o tehnica fara gres in primirea complimentelor si privirilor barbatilor.

Ne place sa fim in centrul atentiei, insa trebuie sa stim sa ne respectam. Mi se pare frumos cand o femeie stie sa-si puna in valoare corpul/formele, insa uneori aceasta este atat de evident si de vulgar, incat provoaca repulsie. Exista mereu o diferenta intre o femeie dezgolita frumos, la care de exemplu se vede un pic mai mult piciorul, datorita fustei taiate intr-o parte, si o femeie in pantaloni foarte scurti la care se vad nu numai picioarele. Vreau sa zic ca si in dezgolire poate exista feminitate si mister. Uneori ma gandesc ca multe femei sufera de lipsa de incredere in sine, deoarece gesturile lor mi se par inexplicabile din alt punct de vedere. Nu sunt o conservatoare. Apreciez femeile care stiu sa fie provocatoare, sexy si feminine, nu imi plac, insa, femeile care se imbraca ieftin, si nu ma refer la pretul hainelor, ci la valoarea pe care le-o dau. Cred ca unele femei incearca sa compenseze lipsa de incredere in sine prin vestimentatia indecenta, care sigur va atrage multe priviri ale barbatilor si care o vor face sa se simta dorita, prin urmare ii vor creste stima de sine. Mi se pare ingrozitor ca unele femei apeleaza la aceste trucuri, deoarece unicul mod prin care poti sa-ti cresti increderea in sine si stima de sine esti tu insuti, doar tu poti sa faci asta si nimeni altcineva, deoarece privirile barbatilor sunt ceva efemer, daca nu investesti tu in valoarea pe care ti-o dai, nu astepta sa o faca altcineva.

Mai sunt putine femei care stiu sa fie feminine si senzuale in acelasi timp. Acestea sunt femeile pe care barbatii le dezbraca cu ochii. (O concluzie importanta aici: aceste femei nu sunt atat dezgolite, caci trezesc fantezia barbatului). Sunt atatea alte metode si trucuri prin care o femeie poate fi atragatoare. Vestimentatia decenta, in acelasi timp rebela, o bluza cuminte, in acelasi timp provocatoare, o rochie lunga, care acopera intregul corp, dar care te face extrem de sexy. Sunt atatea trucuri prin care o femeie devine sexy si acestea sunt trucuri subtile, dintre care cea mai importanta este atitudinea. Daca tu te simti sexy, toti te vor vedea asa, daca tu te simti stearsa, toti te vor percepe asa. Atitudinea ta este cea care determina perceptia celorlalti. O privire senzuala poate fi de ajuns pentru ca un barbat se te considere sexy, nu e nevoie de picioare goale sau decolteu adanc. O femeie adevarata stie sa-si aprecieze frumusetea si sexualitatea si sa si-o puna in evidenta intr-un mod atat de inevident pentru barbati.

Nu mai trebuie sa apelezi la vestimentatia care te lasa mai degraba dezgolita, descopera frumusetea si senzualitatea ta si arata-le asa cum le simti. Incearca sa trezesti fantezia barbatului. Nu-i da totul gata pe tava, caci altfel, te uita in urmatoarea clipa de cand ai trecut pe langa el.

No comments:

Post a Comment