Echilibru emotional cu aparatul torser

De cand a fost descoperit curentul electric, oamenii au inceput sa fie cat mai atacati de unde electromagnetice prin inventarea si utilizarea aparaturilor de natura electrocasnica si nu numai. Totusi aparaturile din casa sau cele pe care le purtam la noi - telefoane mobile, tablete si laptopuri, mp3 playere si multe altele, nu sunt singurele care ne dauneaza, ci si oamenii din jurul nostru.

Foarte multi cred in Karma sau in puterea de a primi ceea ce oferim din partea Universului, ceea ce se traduce intr-un final in “esti ceea ce faci”. Astfel putem afirma cu tarie ca si energia negativa sau pozitiva pe care o trimit oamenii catre noi si pe care noi o trimitem catre cei din jur are un cuvant de spus, tinand seama de starea noastra zilnica si de echilibrul nostru emotional. Suntem un intreg complex care are putere de autovindecare, insa tot ceea ce este in noi in acest sens trebuie stimulat, ajutat intr-un fel pentru a putea da randament cat mai ridicat si cat mai rapid. Pentru toate acestea exista aparatul Torser care nu numai ca protejeaza insa ofera si o stare de bine, de echilibru, de armonie purtatorului. Aparatul Torser te protejeaza de influente malefice, de ganduri rele, de energia negativa  oamenilor din jur, iti ofera un echilibru emotional. Si sa nu uitam ca cei din jur nu sunt singurii factori care actioneaza negativ asupra noastra ci si noi, propria persoana si propriile ganduri, ne influenteaza si ne dauneaza.

Astfel ca presiunea psihica ne face sa devenim mai agresivi, faptul ca suntem in stare sa tinem gelozie sau invidie in noi, sa  avem sentimente negative pentru o persoana sau  furia pe care o avem atunci cand nu ne convine ceva sau cand se comite o nedreptate, toti sunt factori care ne ataca si  prin folosirea unui aparat Torser nu facem decat sa ne ajutam, sa  punem umarul la protectia organismului pentru un trai cat mai linistit si mai placut.

No comments:

Post a Comment