De la ilicele romane la veste dama ca accesoriu vestimentar

Haina si accesoriu vestimentar in egala masura, vesta poate fi purtata oricand, fie toamna, fie iarna, sau chiar vara. Cu origini otomane – romanii se pare ca au „infiintat” moda ilicelor, adica pieptare fara maneci – vesta a ajuns si in Europa, insa ilicele romane au fost cambrate pe corp.

Pe vremuri, vesta aparea doar in tinuta nobilimii englezesti si era purtata cel mai probabil doar de barbati. Ciudat sau nu, nimeni nu poate spune cu exactitate cand aceste veste dama au intrat si in garderoba doamnelor si domnisoarelor – prin anii 1970 deja vesta aparea pe domnisoare, avand accente hippie. Lasand in urma datele cu caracter istoric, vesta a devenit un articol vestimentar adorat de femeile moderne, in pas cu moda si mereu puse pe inovatie vestimentara. Atent la gusturile femeii secolului al XXI-lea, magazinul online ppt.ro a conceput o oferta de veste dama interesanta si accesibila. Astfel, puteti cumpara veste mai lungi, cu lucratura mai rara sau normala, sau veste mai scurte, fantezie, in culori de la negru la visiniu si alb sau gri. Materialele din care sunt confectionate includ bumbac si elastan, pentru anumite modele, dar si bumbac si micro sau poliester si vascoza. Cromatica nuantata transforma asortarea unor veste dama la fel de fel de alte tinute vestimentare intr-o joaca de copii, scutind timpul petrecut in combinarea inteligenta a culorilor. Cat despre marimi, nu trebuie sa va faceti griji pentru ca ppt.ro pune la dispozitie modele pentru marimea UNV, S, M, L si chiar XL.

Transportul se face cu ajutorul curieratului rapid, se accepta si returul in termenii specificati pe site. De asemenea, se poate comanda si en-gros, reducerile fiind mai consistente in functie de cantitate si tipul produsului comandat. Insa pentru a putea comanda este necesara crearea unui cont pe site si alegerea produselor dorite dupa logare, pentru o comanda corecta.

No comments:

Post a Comment