Salvarea pentru constructori dornici sa munceasca

Ce face omul cu mana lui e sfant. Aceasta zicala este adevarata pana la un punct si asta deoarece in constructii un ochi avizat poate sa salveze o lucrare cu rezultate dezastruoase. Fie ca e din lemn, din caramida sau alte materiale, constructia trebuie realizata de profesionisti daca vreti sa fie rezistenta.

Doar niste constructori cu experienta pot observa o schita gresit pusa in aplicare sau o fundatie care nu e facuta cum trebuie. Insa de cand cu criza economica, constructorii nu prind intotdeauna lucrari mari si pe timp indelungat. Daca aveti o firma ai carei constructori nu mai stiu cum sa-si mai omoare timpul ar trebui sa exploatati la maximum resursele online foarte variate. Dintre acestea, deviz-gratuit.com, un site complet si actualizat permanent, este recomandarea cea mai buna daca vrei sa-ti promovezi afacerea gratuit si sa gasesti si clientii de care ai mare nevoie. Aici aveti la dispozitie un formular de inregistrare gratuit, o baza de date cu cereri de la clientii interesati ofertanta si multe avantaje. In primul rand, nu mai se pierde timpul cu plasarea ofertei de servicii fata in fata, nu se mai cheltuiesc bani pe publicitate locala.

Apoi, comisioanele percepute de multe firme de intermediere sunt inexistente pe deviz-gratuit.com, promovarea afacerii este complet gratuita. Cel mai important avantaj este ca negocierile cu viitorii clienti se vor purta direct, fara interventia vreunui intermediar. Intermedierea dintre constructori si client se realizeaza strict din perspectiva devizului trimis de solicitant via formularul online. Clientul va primi cate 5 oferte pe care le poate sau nu lua in considerare, va raspunde uneia sau mai multor dintre ele si pe e-mail se va stabili cu prestatorul de servicii, adica dvs., exact termenii colaborarii viitoare si eventual pretul dorit.

Pe e-mailul firmei se vor primi periodic cereri de oferta care sunt apropiate de serviciile puse la dispozitie. Datele solicitantului nu se pot consulta gratuit, doar cererile de oferta.

No comments:

Post a Comment