Vreti o nunta fara surprize? Alegeti Adamos Band!

Muzica nu lipseste de la niciun eveniment important al vietii noastre dar mai ales in ziua nuntii. De multe ori opiniile sunt impartite: mirele poate vrea taraf, mireasa ar prefera o formatie pop, iar nasii poate vor un DJ cu platane si sute de melodii gata sa fie dansate si fredonate. Inainte de toate trebuie sa va decideti la o singura varianta – sigur, pentru cine isi permite, se pot face si „colaje”, dar nu e de dorit.

In zona Moldovei, un loc special din tara unde oamenii au stiut si stiu sa se bucure indiferent de vremuri, la Iasi, pentru cine cauta formatii de nunta, primul nume de formatie care ar trebui sa va vina in minte este Adamos Band - formatie nunta. Activa sub acest nume din 2012, formatia are o experienta mai vasta decat s-ar crede, fiind formata numai din studenti si absolventi ai Universitatii de Arte „George Enescu” – Iasi – de fapt, este o extensie a formatiei Adamos Brass, fanfara infiintata in 2007 de asis.univ.drd. Liviu-Razvan Adamachi. Odata ce ati ales formatia cu cel putin un an inainte, asta daca vreti sa fiti sigur ca aveti muzica la nunta, trebuie sa semnati un contract de prestari servicii care sa includa toate informatiile financiare si cele legate de actul artistic. E de preferat formatie si nu DJ sau taraf, pentru ca exista o diversitate a genurilor muzicale si o interactiune mai mare cu publicul, instrumente live, voce live si prestatie de calitate asigurata de Adamos Band - formatie nunta. Opt instrumentisti si doua soliste vocale si-au unit „puterile” si cunostintele in materie de muzica pentru a intretine atmosfera si a purta nuntasii in cele mai indepartate colturi ale lumii pe ritmuri cunoscute si indragite de melomani. Chitara, percutia, clapele, tuba, trompetele, bass-ul si trombonul, vocile diafane ale solistelor, toate isi vor da concursul pentru ca mirii si invitatii sa nu stea o clipa si sa danseze, cante, fredoneze pana in zori.

Puteti urmari prestatii live pe site-ul oficial adamosband.ro. Un alt aspect important in alegerea unei formatii este si stabilirea genului muzical predominant la nunta, ce se intampla cat e pauza si cum se umplu timpii morti, ce melodie va deschide dansul. Cu Adamos Band - formatie nunta problema e rezolvata din start, dat fiind experienta si profesionalismul de care dau dovada membrii band-ului, obisnuiti sa mentina ritmul pe tot parcursul programului. La final, nu uitati sa va ganditi si la tematica nuntii si daca vreti ca artistii sa vina imbracati in ceva anume pentru realizarea unui program artistic deosebit.

No comments:

Post a Comment