Jachete pentru barbati cu stil

Cum s-a racit deja binisor si toamna nu mai e asa de blanda precum parea la inceput, ar fi cazul sa-ti improspatezi garderoba cu niste jachete de buna calitate si originale care sa te tina cativa ani buni.

Daca nu te-ai decis inca de unde sa cumperi o jacheta barbati numai buna de imbracat la orice eveniment casual, la o plimbare cu persoana iubita, atunci recomandarea noastra ar fi sa iei in considerare GrandPrix Originals, magazinul online numarul 1 atunci cand vine vorba de haine pentru barbati originale, din materiale rezistente si la preturile cele mai mici de pe piata. Imbinand curentul vintage din moda cu stilul modern, cool, GrandPrix Originals si-a innoit colectia cu 20 de modele noi din colectia jacheta barbati premium. Pentru iarna, magazinul online de haine si accesorii are pregatite pentru tine jachete groase din PES, umplute cu puf si pene de gasca pentru a-ti fi cald tot timpul, indiferent cat de frig e afara. De diferite culori, cu gluga detasabila si potrivita pentru orice barbat care vrea sa impresioneze cu o aparitie fresh chiar si iarna, jachetele sunt personalizate cu printuri si au o stralucire superba, usor vintage. Cand e mai cald, GrandPrix Originals recomanda o jacheta barbati cu PES pe exterior si BBC moale pe interior, cu captuseala lejera din bumbac 100% si gluga numai buna sa te apere de un vant puternic iscat din senin.

Foarte buna e si jacheta barbati din piele de miel pe exterior si BBC pe interior, personalizata cu o broderie de efect. Toate jachetele au logo-uri fie de la GULF, fie de la alte branduri celebre de prin anii '60-'70. La produsele comandate este permis returul in 10 zile, ele ajung la destinatar in 2-4 zile prin curier, iar transportul e gratuit, daca respectiva comanda depaseste 100 ron.

No comments:

Post a Comment