Vezi in timp real sau inregistrate toate evenimentele culturale importante

Iti doreai sa mergi la un concert aniversar, la un festival sau la o manifestare culturala, un concert de folk si nu ai mai apucat bilete sau, pur si simplu, nu ai avut timp sa ajungi acolo? Radio Iasi s-a gandit la toti cei care poate nu au prea mult timp la dispozitie sau nu prea sunt incantati sa stea intr-o sala, in aglomeratie, si a lansat pagina iasi live video.

Pe iasi live video, printr-un simplu click, puteti sa urmariti in timp real evenimentele culturale cele mai importante din judetul Iasi si din alte judete ale Moldovei, la o calitate foarte buna si cu un sunet impecabil. Din confortul canapelei sau fotoliului dvs. puteti asista la cele mai bune concerte de folk, la festivaluri cu traditie in zona Moldovei si la evenimente de o inalta tinuta, fara a fi nevoit sa stati pe un scaun lipsit de confort al unei sali de spectacol. Arhiva iasi live video va permite sa urmariti oricand doriti toate inregistrarile festivalurilor, concertelor, evenimentelor culturale transmise live, la o calitate imbunatatita si intr-un player foarte simplu, usor de utilizat. Si festivalurile de teatru sunt transmise live si inregistrate, astfel ca puteti sa vedeti diferite acte artistice in premiera, fara a fi nevoiti sa va deplasati pana la locul de desfasurare al evenimentelor culturale.

Tot ce aveti nevoie este un calcultor, o conexiune la internet si timp liber la dispozitie pentru a va relaxa urmarind inregistrarile de pe iasi live video. Daca v-a placut asa de mult un anumit eveniment, puteti sa partajati inregistrarea si pe retelele de socializare pentru a o vedea si prietenii dvs., cu ajutorul butoanelor sociale de sub fiecare video. Comentariile sunt permise si ele, tocmai pentru a va incuraja sa discutati despre eveniment cu ceilalti utilizatori care l-au urmarit si sa va exprimati punctul de vedere despre calitatea lui, a prestatiei sau a transmisiei etc.

No comments:

Post a Comment