Combate eficient carenta de zinc si traieste viata la superlativ

De cand suntem mici si pana cand inchidem ochii suntem invatati sa luam vitamine din toate sursele disponibile, inclusiv cele medicamentoase, in special cele din plante, mult mai bune decat cele sintetice. Complexul de vitamine recomandat mai mereu de medicii de familie este format dintr-o sumedenie de vitamine si minerale care nu pot acoperi niciodata o deficienta sau lipsa unui element din sange. De aceea, suplimentele alimentare bazate pe elementele care se constata ca lipsesc sunt cele mai bune si mai eficiente.

Dintre toate tipurile de carente intalnite in organismul uman la un moment dat, cea mai severa si cu urmarile cele mai nefaste poate fi Carenta de zinc. De ce e zincul asa de important pentru buna functionare a organismului? Simplu. Noi avem in corpul uman in jur de 2-3 grame de Zinc, prezent in oase, piele, chiar dinti sau ficat. De el depind 300 de enzime foarte importante care ne ajuta sa functionam normal din punct de vedere fiziologic. Zincul uneste si proteinele AND si confera protectie sporita membranei celulare impotriva lizei (dezintegrarea si dizolvarea celulara in urma actiunii anumitor agenti de natura fizica, chimica sau chiar biologica). Lipsa lui apare mai ales la alcoolici, la diabetici sau cei care au cancer sau boli denegerative ale ficatului si rinichilor. Chiar si femeile au o carenta de zinc cand sunt la premenopauza, iar persoanele de varsta a treia sunt cele mai expuse la efectele nedorite ale pierderii acestuia. Sistemul imunitar sufera si el din pricina carentelor de zinc. Ce e de facut pentru a combate cu succes carenta acestul element din organism? Raspunsul e Zinc, medicamentul din plante de la Cufarulnaturii, 100% naturist si cu efecte garantate. Suplimentul de zinc poate regla procesele metabolice, activitatea sistemului imunitar, dar si functionarea impecabila a creierului si procesele complexe care au loc in fiecare secunda la nivelul acestuia.

Tot el combate pierderea de Zinc provocata de procesarea termica a alimentelor, diverse boli infectioase sau atunci cand ficatul sufera, inima sufera si ea sau apar anemiile, cancerul, menstruatiile puternice sau inflamatiile prostatei. Insa lipsa zincului nu are numai aceste cauze; mai tine si de stres, instalarea unei sarcini sau sepsisul. Si tot Zinc de la Cufarulnaturii lupta cu eficienta maxima cu o Carenta de Zinc care poate contribui la interzierea cresterii si dezvoltarii sexuale, poate readuce pofta de mancare, combate eficient anemia, caderea parului, infectiile repetate, dificultatile de cicatrizare a ranilor, nevralgiile sau impotenta sexuala asociata cu scaderea productiei de spermatozoizi. O doza optima de zinc administrata zilnic, timp indelungat, creste sansele de castig in lupta cu raceala, care te poate tranti la pat fara drept de apel.

Rezultatele incurajatoare ale testelor facute pe subiecti umani au dovedit ca zincul poate trata cu succes ADHD, deficitul de atentie, boala care afecteaza in special tinerii si copiii, perturbandu-le activitatea zilnica si rezultatele scolare. Impreuna cu imbunatatirea sistemului imunitar, incetinirea imbatranirii si cu tratarea leziunilor de orice tip, zincul se afla printre cele mai bune suplimente alimentare care nu trebuie sa lipseasca din mini-farmacia de acasa a fiecaruia dintre noi.

No comments:

Post a Comment