Serviciile premium sunt recomandate pentru transportul marfurilor pentru strainatate

De ajungerea marfurilor la destinatie in siguranta depinde reusita unui contract incheiat cu un partener strain. Daca marfa e in stare buna si partenerul e multumit si banii vor fi mai multi, daca marfa ajunge deteriorata, pierderile vor fi de ambele parti. Transportsigur.ro vegheaza la un transport marfa international sigur si rapid, efectuat cu profesionalism si un simt al raspunderii dezvoltat.

La http://transportsigur.ro/ clientul este cel mai important, asa ca fiecare comanda e tratata cu maxima seriozitate, serviciile de calitate fiind asigurate de o echipa tanara, cu experienta mare in gestionarea eficienta a transporturilor de orice tip, gata sa vina cu idei si o organizare eficienta a intregului proces de transport marfa international. Autoutilitarele sunt dotate cu lize electrice, chingi de ancorare si lifturi, au sisteme de siguranta speciale pentru a nu se deteriora marfa, exista chiar si posibilitatea asigurarii marfii pe tot parcursul transportului. Sistemele de comunicatii si GPS ofera clientilor control complet asupra locului in care se afla marfa si cat mai e pana la destinatie. Soferii sunt instruiti pentru a face fata oricaror situatii, au experienta unor drumuri parcurse atat in plan intern, cat si extern, pe orice conditii meteo, sunt foarte atenti la toate detaliile si aleg rutele in cunostinta de cauza. Masinile se pot strecura foarte usor chiar si prin centrul oraselor, pentru a nu mai ocoli, astfel viteza si rapiditatea ajungerii la destinatie sunt sporite. Avantajul transport marfa international cu camioane sau autoutilitare complet echipate este dat de mobilitatea mai mare a mijloacelor de transport, acestea fiind gata de plecare pe orice fel de drum si aproape orice tip de vreme.

Incarcarea marfurilor se face la punctul de expediere, direct, in siguranta, iar la destinatie se descarca mai rapid, fara a se transborda sau a fi nevoie de echipe intregi de oameni. Viteza mare de deplasare si simplitatea tehnologica de incarcare, respectiv descarcare, precum si cheltuielile mici pentru pregatirea marfurilor inainte de transportul propriu-zis impun folosirea in transport marfa international a transportului auto, care ofera cea mai mare eficienta indiferent de distantele parcurse.

No comments:

Post a Comment