Calculator online pentru cea mai buna polita RCA

RCA-ul este asigurarea obligatorie fara de care nici un autoturism inmatriculat in tara sau in afara granitelor tarii nu poate circula pe drumurile publice din Romania. RCA este un acronim pentru asigurarea obligatorie de Raspundere Civila Auto, si este o polita care asigura persoana pagubita in urma unui accident ca ii vor fi acoperite cheltuielile pentru daunele suferite din polita RCA a celui care a provocat accidentul.

Poate fi vorba despre daune cauzate autovehiculului sau despre vatamari corporale. Polita de asigurare RCA trebuie incheiata la cumpararea unui autovehicul sau la incheierea unui contract de leasing, caz in care RCA-ul va trebui cumparat de catre societatea de leasing prin care se achizitioneaza masina. Polita RCA se poate incheia pe o perioada de sase luni sau pe 1 an. Pentru ca orice posesor de autoturism poate incheia polita RCA la orice asigurator sau broker de asigurari, se recomanda cautarea celei mai ieftine polite RCA. Romasig.ro este brokerul de asigurari care va ofera cele mai bune si mai ieftine polite RCA de pe piata, iar acest lucru il veti putea constata foarte simplu, consultand oferta completa in acest sens. In plus, la Romasig gasiti si un calculator RCA online, cu care din confortul propriei case, fara sa alergati de la un asigurator la altul, si fara sa stati la cozi consumatoare de nervi si de timp, va puteti calcula singur polita RCA. Ajunge doar sa aveti datele personale si datele din talonul masinii pentru a afla imediat care sunt costurile pe care le presupune polita RCA pe care o doriti.

In plus, Romasig.ro va trimite polita gratuit acasa, fie ca decideti sa platiti cu cardul sau sa efectuati un transfer bancar in avans, fie ca doriti sa faceti plata la primirea politei, prin curier. Mai mult decat atat, daca gasiti o oferta RCA mai ieftina in alta parte, Romasig va asigura reduceri substantiale.

No comments:

Post a Comment