Cum stii ca un sejur all inclusive este cel mai potrivit pentru tine?

A venit perioada in care suntem efectiv „bombardati” cu oferte pentru noul sezon de vara. Cand spunem vara, spunem soare, caldura, mare, apa, plaja, nisip, valuri, distractie, zero griji, multi prieteni si familie. In articolul care urmeaza vrem sa va spunem mai multe despre ofertele all inclusive. Dorim, totodata, ca informatiile pe care le veti primi sa va ajute sa va dati seama daca aceste tipuri de pachete turistice sunt sau nu potrivite pentru voi si vacanta perfecta pe care o cautati.  

In primul rand, trebuie sa incepem prin a defini termenul „all inclusive”. Acesta este  prescurtat in unele cazuri „AI”. Optiunea „all inclusive” a fost introdusa pentru prima data in Caraibe.Termenul vine din engleza si inseamna „totul este inclus”.
Ofertele „all inclusive” se refera la posibilitatea de a dispune, inclus in pretul pachetului turistic, de o multime de facilitati. Printre aceste se pot numara: asigurarea prin bufet a celor trei mese dintr-o zi, bauturi alcoolice si non-alcoolicede la bar, preparate specifice zonei, piscina, sauna, sala de forta, discoteca, jacuzzi, centru de infrumusetare, servicii medicale, baby-sitting, plaja privata cu nisip, tenis, volei, baschet, ping-pong, echitatie, ciclism si alte activitati sportive, parcuri pentru copii si multe alte beneficii pentru o vacanta de vis. Trebuie mentionat si faptul ca aceste pachete all inclusive pot fi diferite de la un hotel la altul, de aceea este important sa verificati toate detaliile in momentul in care primiti o astfel de oferta.
Daca doriti sa vedeti ce oferte de acest gen sunt disponibile pentru tara noastra, puteti pur si simplu  sa accesati internetul si sa introduceti termeni cheie, cum ar fi „cazare all inclusive Mamaia”, spre exemplu.

Persoanele care gusta acest gen de experienta turistica sunt persoanele organizate, care vor o vacanta bine pusa la punct, lejera, dar complexa in activitati de relaxare si care dispun de mijloace financiare pentru un astfel de sejur.

No comments:

Post a Comment