Tenisii Isabel Marant – cand sportul devine chic

Unii dintre cei mai populari pantofi sport destinati in ultimii ani femeilor au fost, fara doar si poate, tenisii Isabel Marant. Tenisii cu platforma inalta ascunsa, un model inedit daca este sa privim in urma la istoria pantofilor sport, au facut furori, isteria Isabel Marant acaparand atat vedete de la Hollywood si de pretutindeni, cat si femei obisnuite, dornice sa urmeze tendintele in materie de pantofi sport dama

Desigur, asa cum preturile aproape prohibitive ale marilor case de moda au dus la aparitia unui numar de replici, mai bine sau mai prost facute, in acelasi mod si tenisii Isabel Marant au astazi pe piata numeroase modele inspirate din original, si nu vorbim numai de replici ieftine ce se pretind a fi produse originale. Multe dintre magazinele celebre adresate publicului larg, cu venituri medii, au adus in colectiile de sezon tenisi de tipul Marant. Oferta include tenisi cu arici sau cu sireturi, cu fermoare, sau si cu siret si fermoar, cu tinte sau cu insertii de materiale metalice, in culori vii sau in combinatii de non-culori. Tenisii Isabel Marant pot fi purtati in combinatie cu jeans slim, cu colanti, cu fuste, in tinute casual, relaxate sau chiar in tinute de club, atent accesorizate si combinate cu piese speciale. Poti incerca o pereche de astfel de tenisi cu o fusta din piele croiala pix, peste genunchi, si o camasa alba. Platformele fac ca tenisii Isabel Marant sa fie un articol extrem de comod, chiar daca vorbim despre tocuri de 10 cm. 

De asemenea, ceea ce le face sa fie un produs favorit al femeilor este adaptabilitatea la diferite tipuri de tinute, dar si avantajul estetic pe care il aduc siluetei: lungesc piciorul si inalta talia, fiind extrem de potrivite atat femeilor mignone cat si celor inalte. Asadar, iata o piesa extrem de interesanta, blamata de unii stilisti si adorata de altii, dar care, fara indoiala, a creat un trend la nivel mondial.

No comments:

Post a Comment