Barbatii si sexul

Am ajuns la concluzia ca barbatii astia,gandesc doar cand e vorba de sex. Daca femeia i-ar oferi sex toata ziua, ar fi Raiul pe pamant. Sunt convinsa ca nu exista barbat care sa se poata abtine un an de zile de la asa ceva. Probabil as gasi unul doi, din milioanele  de barbati de pe pamant.
 
Si femeilor le place sexul, insa cred ca s-ar putea abtine mult mai mult timp decat un barabat. Plus ca femeile in general, nu se gandesc musai la sex, cand vad un barbat. Il studiaza, vad cum e imbracat, daca e ingrijit, daca se poate avea un dialog inteligent cu omul, si poate se gadesc si la sex, daca merita. Barbatul nu. El de indata ce vede o femeie, se uita la sani, si apoi trece si la celalata parte .Cred ca ei ar putea trai cu sex, tigari si alcool 100 de ani. Daca de exemplu nu ar avea paine in casa, sigur nu ar merge la 22 seara sa-si cumpere. Insa daca l-ar suna o tipa sa ii spuna ca vine la el, si nu are prezervative, intr-un picior ar fugi sa cumpere prezervativele alea. Daca sunt refuzati, e simplu, trec la urmatoarea. Insa cand esti intr-o relatie e cam greu sa treci la alta. E greu de inteles, cum ei nu se pot gandi decat la asta. Nu au gandul ca poate trebuie sa cumparam un sampon ca se termina. Observati ca nu am zis nimic de curatenie, mancare, sau lucruri care sunt atribuite excluziv femeilor, da?
 
In fine. Oricum ar fi ei, indiferent la ce s-ar gandi, e lucru cert ca femeile nu ar putea trai fara ei. Dar nici ei fara noi.

No comments:

Post a Comment